Hoppa till sidans innehåll

Anmälan VM Master 2016


Inbjudan till Masterlandslaget i Ultimate Frisbee

 VM arrangeras i London 18 – 25 juni 2016. Där tycker vi att det vore kul om Sverige kunde ställa upp med ett Masterslag. Därför bjuder vi in alla Ultimate frisbeespelare som är 33 år eller äldre (födda 1983 eller tidigare) att delta i denna satsning.

Vi behöver ditt besked SENAST onsdag DEN 28 oktober eftersom vi samtidigt behöver din anmälan till en träningsdag i Jönköping (se detaljer längre ner).

Fakta om VM 2016:
Spelas veckan innan midsommar, söndag 18 – lördag 25 juni. Arrangeras på en grym sportanläggning, UCL Sports Grounds i norra London (träningsanläggning för Premier League-laget Watford FC). Man räknar med mer än 2 000 spelare från cirka 35 nationer i hittills fem divisioner. Här är pressreleasen från WFDF

Fredrik Hernelid (Göteborg) kommer att vara ansvarig för satsningen på Masterlandslaget. Tyvärr är det ännu inte bestämt vem som ska vara coach för landslaget men vi jobbar på att lösa denna fråga så fort som möjligt.

Träningsdag i Jönköping lördag 13/2:

För att komma igång med satsningen har vi planerat in en träningsdag lördagen 13 februari i Jönköpings stora inomhusarena Elmiahallen/Tipshallen tillsammans med Grandmasterlandslaget. Det är ett stort tryck på träningstider där, så vi måste ha besked om du kan delta så fort som möjligt så vi kan boka definitivt! Du anmäler dig via formuläret längre ner. Träningen kommer att ske inomhus på en fullstor konstgräsplan. Träningsdagen kommer att bestå av två pass, kl 10.30 - 12.30 och 15.00 - 17.00, där vi avslutar med träningsmatch mot Grandmasterlandslaget. Deltagaravgiften är på 250 kr per spelare för att täcka planhyra.

Inomhusturneringen Hello Stockholm 2-3/4:
Vidare planerar vi att ställa upp med ett lag i inomhusturneringen Hello Stockholm som går av stapeln 2-3 april på Bosön, Lidingö. Den spelas 5 mot 5 med 8 mannalag på konstgräs. Planerna är av beachmått och därmed större än vanliga inomhusplaner. Även här anmäler du dig på samma ställe som den generella anmälan för Masterlandslaget (se länk ovan). För att säkra en plats i turneringen måste vi ha besked från minst 8 spelare senast den 1 november. Mer info om Hello Stockholm

OBS! Hjälp oss att sprida den här informationen till möjliga spelare via mail och FB.

Kontaktuppgifter:

Fredrik Hernelid
0705 – 16 48 30
This is a mailto link 

Postadress:
Svenska Frisbeesportförbundet
Gullbergs Strandgata 36D
411 04 Göteborg

Besöksadress:
Gullbergs Strandgata 36E
411 04 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46709265927
E-post: This is a mailto link