Hoppa till sidans innehåll

2010


Årets Ledare: Nelli Andersson och Anna Hamrén

 

"Årets ledare 2010 går till en duo för att genom ett enastående engagemang, gedigen kunskap samt en målmedveten satsning, spelat en viktig roll när damjuniorlandslaget, som bästa europeiska nation, hamnade på 5:e plats i junior-VM i Heilbronn.
Pris för årets ledare 2010 går till Nelli Andersson och Anna Hamrén".

Årets Ungdomsspelare tjej: My Björnberg-Dillner

My-B-D

Priset för årets ungdomsspelare i tjejklassen går till My Björnberg-Dillner! My har spelat en stor roll under året, både på träning och under tävling. Hennes vinnande attityd och vilja att jobba riktigt hårt, har inte bara lyft hennes egen prestation utan också hennes lagkamraters. Hennes närvaro på plan är inspirerande och visar att hon är en storspelare! Vi hoppas att få se My på plan många år framöver.

Årets Ungdomsspelare kille: Benjamin Peltokangas

Benjamin-P

Årets ungdomsspelare 2010 open går till en spelare som under året varit en nyckelspelare i både junior open- och U23 landslaget. Med moget, ansvarsfullt spel på en stabilt hög nivå har han utvecklats till en etablerad back som tagit sig hela vägen från ungdomslandlagen till att konkurrera om en plats i openlandslaget. Pris för årets ungdomsspelare open 2010 går till Benjamin Peltokangas

Årets Spelare dam: Kikki Andersson

"Hon är en vinnarskalle med bra löpstyrka och sällsynt bra målsinne vilket gjorde henne till en nyckelspelare för E6 under klubblags-VM i Prag.  Hennes inställning och engagemang har bidragit mycket både på och utanför plan under E6 satsning 2010 och kommer med största sannolikhet även göra det i framtiden. Priset till årets damspelare 2010 går till Kikki Andersson Carnegie och E6."

Årets Spelare herr: Calle Dahlberg

Calle-Dahlberg

För att ha presterat på en sällsynt hög nivå, med kasttekniken som vassaste vapen, under hela säsongen, men fram för allt under klubblags-VM i Prag där han var en nyckelspelare för sitt lag Viksjöfors IF som tog sig till kvartsfinal som bästa europeiska lag, tilldelas pris för årets spelare 2010 Calle Dahlberg

Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:56 Skribent: Peter Lundmark

 

Postadress:
Svenska Frisbeesportförbundet
Gullbergs Strandgata 36D
411 04 Göteborg

Besöksadress:
Gullbergs Strandgata 36E
411 04 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46709265927
E-post: This is a mailto link