Hoppa till sidans innehåll

Antidoping


Målet med idrottsrörelsens antidopingarbete är att tillförsäkra alla idrottsutövare deras självklara rätt att delta och tävla i en idrott fri från doping. För att nå målet förs kampen mot doping med olika medel på alla nivåer inom idrotten. Det kräver aktiva insatser från SF, DF, SISU och idrottsföreningar.

Antidoping Sverige

Hur jobbar din klubb mot doping? Vaccinera klubben

Hjälp till att bekämpa doping och bidra till en ren idrott. All information om möjliga förseelser mot idrottens dopingregler är viktiga.

Kontrollera själv om läkemedel omfattas av dopingregler eller inte? Vad gäller hos Wada och hur ser Röd-gröna listan ut? Hur söäker jag medicinsk dispens? Dopinglistan

De senaste tillskotten i utredningsarbetet är dels en webbaserad tipsfunktion, dopingtips.se, där vem som helst anonymt kan lämna tips om dop9ngaktiviteter inom idrotten, dels en försöksverksamhet med Molly, världesn enda dopingsökhund inom ramen för en antidopingorganisation.

 

Titel Uppladdad Filtyp Storlek
  Antidopingprogram för Svenska Frisbeesportförbundet Antidopingprogram för Svenska Frisbeesportförbundet 2018-08-24 PDF 85 KBPostadress:
Svenska Frisbeesportförbundet
Cowork/Telegrafhuset, Långgatan 26
821 43 Bollnäs

Kontakt:
Tel: +46709265927
E-post: kansliet@frisbeespor...