Hoppa till sidans innehåll

Förbundets syfte


Organisera, utveckla och sprida allroundsporten i Sverige

 

Organisera

Svenska Discsportförbundet Allround samlar all allroundverksamhet i Sverige. Det vill säga all den organiserade veksamheten som sker i föreningarna samt den nationella verksamheten som belutas av förbundsledningen. Genom att organisera all verksamhet i ett förbund, har vi större möjlighet att växa och på så sätt också möjligheten att kunna nå ut till fler som vill prova på sporten.

Utveckla

Svenska Discsportförbundet Allround arbetar med att skapa förutsättningar för organisationen att kunna utvecklas. Det gäller allt ifrån arbetet i den lokala föreningen till landslagsverksamheten. Vi gör det därför att vi vet att när vi jobbar med ständigt lärande och kontinuerlig utveckling så har vi större chans att nå framgång.

Sprida

Svenska Discsportförbundet Allround arbetar för att allrounden ska vara tillgänglig för alla som vill börja, fortsätta eller komma tillbaka. Vi gör det därför att vi vet att allroundens alla möjligheter i kombination med dess enkelhet gör att den kan attrahera många - oavsett nivå eller ambition.

 

Svenska Discsportförbundet Allround – För att det är så enkelt!

Uppdaterad: 25 OKT 2020 13:57 Skribent: Johan Robertson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Frisbeesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46709265927
E-post: kansliet@frisbeespor...