Hoppa till sidans innehåll

Förbundets styrande dokument


Vision

En Idrott för alla - hela livet!

Svenska Discsportförbundet Allrounds vision är vara en idrott för alla - hela livet! Med en idrott för alla - hela livet, så tänker vi på en idrott som erbjuder något för alla oavsett ålder eller ambitionsnivå. En idrott som är så enkel och lättillgänglig att den kan attrahera många.

Syfte

Organisera, utveckla och sprida allroundsporten i Sverige

Organisera

Svenska Discsportförbundet Allround organiserar all allroundverksamhet i Sverige. Det vill säga den verksamhet som sker i föreningarna samt den verksamhet som beslutas av förbundsledningen. Genom att samla all allroundverksamhet i ett förbund, har vi större möjlighet att växa och att nå ut till fler som vill prova på sporten.

Utveckla

Svenska Discsportförbundet Allround arbetar med att skapa förutsättningar för organisationen att kunna utvecklas. Det gäller allt ifrån arbetet i den lokala föreningen till landslagsverksamheten. Vi gör det därför att vi vet att när vi jobbar med ständigt lärande och kontinuerlig utveckling så har vi större chans att nå framgång.

Sprida

Svenska Discsportförbundet Allround arbetar för att allrounden ska vara tillgänglig för alla som vill börja, fortsätta eller komma tillbaka. Vi gör det därför att vi vet att allroundens alla möjligheter i kombination med dess enkelhet gör att den kan attrahera många - oavsett nivå eller ambition.

Värdegrund

Svenska Discsportförbundet Allround är en medlemsstyrd organisation som bygger på solidaritet och på värderingar som värnar grundläggande demokratiska principer i samhället; respekten för jämställdhet, jämlikhet och mångfald samt alla människors lika värde.

Värdeord

Rörelse

Glädje

Gemenskap

 

Uppdaterad: 25 OKT 2020 13:57 Skribent: Johan Robertson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Frisbeesportförbundet
Cowork/Telegrafhuset, Långgatan 26
821 43 Bollnäs

Kontakt:
Tel: +46709265927
E-post: kansliet@frisbeespor...