Hoppa till sidans innehåll

Anmälan Allround-SM 2022

08 JUN 2022 18:14
  • Uppdaterad: 08 JUN 2022 18:14

Inbjudan till Allround-SM 2022

Svenska Discsportförbundet Allround (SDFA), Linköpings Unika FrisbeeSällskap (LUFS) och KFUM Norrköping inbjuder härmed till årets Allround-SM

Tävlingen avgörs 27 juni till 1 juli i Linköping och Norrköping.

Äntligen är det dags att avgöra Svenska Mästerskapen igen. Vi kommer att genomföra vårt mästerskap parallellt med SM-veckan i Linköping samt med några grenar i Norrköping.

Vi hoppas att Du känner dig redo att komma och vara delaktig i detta efterlängtade mästerskap.

Anmälan görs genom att fylla i följande formulär: https://forms.gle/uD1Gub3QsC2X1Fny5, samt betala in korrekt belopp (Open och Dam: 450 kr för deltagande i 3 eller fler grenar, eller 250 kr för deltagande i 1–2 grenar.  

Juniorer: 300 kr för deltagande i 3 eller fler grenar, eller 150 kr för deltagande i 1-2 grenar) till Svenska Discsportförbundet Allround, bankgiro 437-4906, senast 20 juni.

För deltagande i Discgolf krävs även separat anmälan via Tjing, till ”Allround discgolf Championships 2022”. Sen anmälan fram till absolut senast 23/6, med tillägg på 100 kr för senior och 50 kr för junior.

För att delta på SM krävs endast att man är medlem i en förening som är ansluten till SDFA. Klubbar som är medlemmar i SDFA finns på SDFA:s hemsida. https://www.frisbeesport.se/svenskadiscsportforbundetallround/medlemsforeningar/

Tävlingarna avgörs på Stångebro Sportfält och Rydskogens Discgolfbana i Linköping, samt i Norrköping på Norra Himmelstalundsområdet samt på Norrköpings DiscGolfPark. Discgolfen är dessutom PDGA-sanktionerad.

Vi jobbar på att kunna erbjuda luncher och kommer återkomma med information kring det, intresseanmälan görs i anmälan.

På onsdag kväll erbjuds samkväm med hamburgare, anmälan till detta sker också i anmälan. Glöm inte att anmäla ev. familjemedlemmar som också vill ha mat.

Frågor: kontakta This is a mailto link

Här hittar du chemat för SM-dagarna. .

 

                                                                                                                                         

Skribent: Johan Robertson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Frisbeesportförbundet
Cowork/Telegrafhuset, Långgatan 26
821 43 Bollnäs

Kontakt:
Tel: +46709265927
E-post: kansliet@frisbeespor...