Hoppa till sidans innehåll

Valberedningen informerar

02 DEC 2020 11:59
SDFA:s verksamhetsår går sakta mot sitt slut och styrelsen förbereder inför årsmötet den 3 mars 2021.
  • Skapad: 02 DEC 2020 11:59

Som sig bör, så jobbar vi i valberedningen med att försöka hitta rätt kandidater som ska sitta i kommande styrelse. Men för att det jobbet ska vara möjligt behöver vi ju samtidigt all tänkbar support från er ute i föreningarna.

Inför årsmötet har det har det av olika anledningar slumpat sig att alla poster i styrelsen är för omval, vilket gör att valberedningen behöver ta fram förslag på minst fem personer som ska väljas.

Vi i Valberedningen har fört diskussion med samtliga i styrelsen för att höra om de ställer upp för omval. Conny Thunberg, Gohar Mossavarrahmani och Johan Robertson säger att de gärna ställer upp för omval, medan Kerstin Thunberg har avböjt omval. Dieter Johansson är inte valbar då styrelsen nyligen utsett honom till ny förbundskapten för landslaget.

Vi ber er nu att fundera på förlag på ledamöter som ni vill ska sitta i styrelsen.
Fundera t.ex. på vilka personer ni har inom er egen förening, som skulle vara en kraft för SDFA.

Vissa av dessa positioner kommer vara på ett år och vissa på två år.

Vi behöver även få in förslag på verksamhetsrevisor, samt en ersättare. Dessa positioner är på ett år.

Under 2021 kommer ett Tävlingsutskott att tillsättas, som kommer vara den instans som kommer sköta mycket av planering och genomförande av själva tävlingsverksamheten.

Styrelsen är ytterst ansvarig för Tävlingsutskottet, men kommer primärt arbeta mer inom andra områden, för att främst utveckla förbundet och sporten.

Styrelsen möts på månadsbasis, och man bör vara redo att jobba engagerat på dessa möten och även vara redo att göra förberedande arbete mellan möten.

Som nämnts kommer Dieter Johansson få en ny roll, som förbundskapten, vilket gör att han inte är valbar till styrelsearbete. Likaså med de fem personer som kommer ingå i Tävlingsutskottet, och dessa är: Peter Karlsson (Kalmar), Niloofar M Rahmani (Norrköping), Peter Henriksson (Södertörn), Frida Högberg (Norrköping) och Stefan Karlsson (Linköping).

Med detta ber vi er att sprida detta inom er förening, och be samtliga att fundera över vilka som man vill se sitta i nästa års styrelse.

Vi ber er att kontakta oss på This is a mailto link

Mvh,
Valberedningen SDFA
Peter Karlsson (Kalmar), Jonas Karlsson (Värnamo) och sammankallande Stefan Karlsson (Linköping)

 

Skribent: Peter Lundmark
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Frisbeesportförbundet
Cowork/Telegrafhuset, Långgatan 26
821 43 Bollnäs

Kontakt:
Tel: +46709265927
E-post: kansliet@frisbeespor...