Hoppa till sidans innehåll

Licenshantering


Grundläggande är att spelare måste vara registrerad i medlemsregistret i IdrottOnline innan ansökan om licens kan göras. Licens går enbart att ansöka om via IdrottOnline

  • spelare måste ha mer än en licens beroende på om hon/han väljer att delta i mer än en gren.
  • när en medlem ska registreras i medlemsregistret i IdrottOnline ska administratör även kryssa i vilken/vilka gren/grenar spelare är aktiv i.
  • alla spelare är med automatik registrerade som aktiv i Frisbee, går ej att ändra eller ta bort.
  • viktigt att grenalternativ markeras för alla medlemmar då det kommer ligga till grund för den fördelning av medel som kommer ske till grenförbund

Alla spelare behåller sina licensnummer sedan tidigare, är det en spelare som löser licens, SFF och/eller PDGA, för första gången och gör det efter den 1 oktober så gäller den även för nästa år.  Försäkring ingår i SFF licens för såväl senior som junior via Folksam (gäller för SDFA och SUF)

I samma system kommer det vara möjligt att även ansöka om PDGA licens, Pro eller Amatör. Förbundskansliet kommer sedan den 1 april, 1 juli, 1 oktober och vid årsskiftet att skicka fakturor på ansökta licenser. Glöm inte att förbundskansliet behöver namn, födelsedata, telefon, e-post och postadress för all registrering (specifikt för PDGA), därför är det viktigt att medlemsregistret är så komplett som möjligt.

Titel Uppladdad Filtyp Storlek
  Licenshantering via IdrottOnline Licenshantering via IdrottOnline 2019-01-03 PDF 97 KBPostadress:
Svenska Frisbeesportförbundet
Gullbergs Strandgata 36D
411 04 Göteborg

Besöksadress:
Gullbergs Strandgata 36E
411 04 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46709265927
E-post: This is a mailto link