Hoppa till sidans innehåll

Rutiner för licenshantering

21 FEB 2012 11:13
Registrering i Klubben Online är ett måste
  • Skapad: 21 FEB 2012 11:13

Enligt beslut från Riksidrottsförbundet (RF) kommer under en tre års period underlag för statsbidrag att succesivt förändras, från att 2012 baseras till 2/3 på gammal bidragsmodell till att 2014 baseras hela stödet till alla Specialförbund (SF) enligt ny modell. En detaljerad beskrivning för hela bidragssystemet hittar ni i dokumentet ”SFF Budget 2012-2014”

För alla föreningar som är anslutna till ett SF, i ert/vårt fall Svenska Frisbeesportförbundet, innebär det ett krav från RF att man som förening ansluter sig till Klubben Online, skaffar ett organisationsnummer och registrerar alla sina medlemmar i det medlemsregister som är en del av Klubben Online.

Att gå med i Klubben Online är kostnadsfritt, allt som krävs är att man aktiverar sig, steg två att registrera medlemmar kräver, beroende på antal klubbmedlemmar, lite länge tid men när det väl är gjort åligger det klubben att var år uppdatera medlemsregistret. Ett organisationsnummer är ett måste, ett direktiv som gått ut vid mer än ett tillfälle tidigare, och fås hos Skatteverket och kostnadsfritt.

Ett flertal av våra föreningar har gått med i Klubben Online, skaffat organisationsnummer och påbörjat sin registrering av medlemmar, men fortfarande saknas några. Märk väl att Klubben Online är ett administrationsverktyg och inte ett måste att använda som föreningens officiella hemsida.

Förbundsstyrelsen har därför beslutat att för att kunna lösa en licens måste spelares klubb ha registrerat sig i Klubben Online, skaffat ett organisationsnummer och påbörjat medlemsregistrering.

SFF Budget 2012-2014

Skribent: Peter Lundmark

Postadress:
Svenska Frisbeesportförbundet
Gullbergs Strandgata 36D
411 04 Göteborg

Besöksadress:
Gullbergs Strandgata 36E
411 04 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46709265927
E-post: kansliet@frisbeespor...