Hoppa till sidans innehåll

Sigtuna Ultimate Games

04 APR 2011 15:26
Norge och Finland kommer
  • Skapad: 04 APR 2011 15:26

Ungdomsturneringen Sigtuna Ultimate Games kommer att äga rum i år igen. Datumet är 14-15 maj, och platsen är Sigtuna Kommun i Stockholm. I år har vi divisionerna U20 open, U20 dam, U15 open. Vi hoppas att alla hjälper oss att få en så bra turnering som möjligt, med mycket lag, och kul spel. Det här är den ENDA turneringen utomhus som inte har SM-status, få iväg alla spelare som finns, vi gör detta för att alla ungdomar i Sverige ska få chansen att spela ultimate! Turneringen är utformad så både lag med lite erfarenhet, och stor erfarenhet kan delta och ha en kul helg!

Det vi särskilt fokuserar på i är att få igång damklassen i Sverige igen! Sigtuna har satt ribban med lag i alla klasser, och vi hoppas att alla gör sitt yttersta för att alla klasser blir av, särskilt damklassen och U15-klassen, som tyvärr haft litet lagantal de senare åren. Nu startar vi om!

Alla avgifter är nu bestämda, och sista anmälningsdag är om mindre än en månad!

All info finns nu på turneringens hemsida:

 

http://sigtunaug.webs.com/

 

För er som håller inne med anmälan, har vi en uppmaning: på andra sidan havet, i Finland, och i vårt forna unionsland, Norge, finns lag som satsar på att delta på Sigtuna Ultimate Games om det kommer tillräckligt med lag för att de ska kunna planera långa resor i tid, anmäl er i god tid så kommer även dessa lag att delta och få turneringen att bli en ännu större upplevelse för era ungdomar!

Henrik Klarén, Sigtuna FK

Skribent: Peter Lundmark

Postadress:
Svenska Frisbeesportförbundet
Gullbergs Strandgata 36D
411 04 Göteborg

Besöksadress:
Gullbergs Strandgata 36E
411 04 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46709265927
E-post: kansliet@frisbeespor...