Hoppa till sidans innehåll

RIM 2011

15 APR 2011 12:49
Förberedelserna har börjat
  • Skapad: 15 APR 2011 12:49

 

 

Den 27-29 maj 2011 är det dags. Då har vi laddat i över två år för att vara värdar för det största svenska idrottsmötet - Riksidrottsmötet. Vår ambition är att göra det bästa Riksidrottsmötet någonsin.

Klicka på RIM-loggan ovan och känn dig välkommen till Uppsala.

Uppsala Konsert & Kongressär vårt nybyggda hjärta för att skapa möten i världsklass. här kommer vi att kunna diskutera, agitera och förhandla så att det slår gnistor. I Uppsala har vi en lång tradition av att arrangera festligheter och Riksidrottsmötet ska bli en fest. Vi ska arbeta hårt och samtidigt ha roligt, då blir det ett bra resultat. Riksidrottsmötet 2011 kommer att bjuda på aktivitet i och kring Uppsala Konsert och Kongress. Idrotten kommer att vara synlig men vi kommer även att arrangera roliga happenings och intressanta utflykter i och omkring Uppsala för medföljande och respektive.

I Uppsala är varje idrott stor. Förhoppningsvis har du itne missat våra fantastiska framgångar under vintern 2008/2009 med SM-guld i badminton, semifinalplatser i basket, bandy och innebandy. Och det finns mer. Men framför allt, här finns bredden och djupet. Vi arrangerar mer än 20 stora mästerskap varje år inom ramen för vår framgångsrika satsning Tävlingsstaden Uppsala.

I Uppsala finns arenan Fyrishov, Sveriges fjärde största besöksmål och en attraktiv anläggning för stora tävlingar och träningsläger inom de flesta idrotter. 2008 rankades Uppsala Uppsala som sveriges femte bästa idrottsstad av tidningen Sport och Affärer och det är vi mycket stolta över. Uppsala är med andra ord en perfekt mötesplats för idrott.

Som sagt - ambitionen är att göra det bästa riksidrottsmötet någonsin. Det går bara om du är med och har samma ambition. Ta med dig en vän och kom till Uppsala - tillsammans ska vi göra det här till en weekend att minnas.

 

Hjärtligt välkommen! 

Upplands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Uppland

Skribent: Peter Lundmark

Postadress:
Svenska Frisbeesportförbundet
Gullbergs Strandgata 36D
411 04 Göteborg

Besöksadress:
Gullbergs Strandgata 36E
411 04 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46709265927
E-post: kansliet@frisbeespor...